Agenda

Januari


Edelstenen hebben een helende kracht. Maar hoe weet je nou welke steen je het beste kunt inzetten en bij welk ongemak….?!
Boeddhist Eric neemt je mee op reis in deze bijzondere materie.
Laat je leiden door de energie van jouw eigen edelstenen en leer te voelen wat je zelf of de ander nodig heeft. Geef je over, schakel je denken uit en je innerlijke kennis in. Boeddhist Eric vertelt je tijdens deze workshop niet wat een bepaalde steen doet, maar laat je de energie zelf ervaren. Zodat jij met jouw eigen krachtige edelstenen kunt werken vanuit je diepste weten.

Zondag 19 januari van 10.00 tot 22.00 uur bij Heart-Vision Vught/Den Bosch.

Inclusief; koffie/thee met wat lekkers en geheel verzorgde lunch en diner, voor slechts € 135,00 p.p.

Aanmelden kan via onderstaand formulier

Zie facebook evenement: https://www.facebook.com/events/813899372391377/

Een weekend vol yoga, intuïtieve ontwikkeling, ontspanning en plezier…..

Het kleine stemmetje in je hoofd, het “onderbuik gevoel”, het ondefinieerbare “ik weet niet waarom, maar het vóelt gewoon goed gevoel”…. Intuïtie, het begrip is voor velen niet meer iets onbekends of vaags. Integendeel, intuïtie wordt steeds meer gezien als een bron van zinnige informatie en een onmisbare aanvulling op je rationele denken. Het is een bron van kennis, die alles te maken heeft met de manier waarop je informatie opslaat en verwerkt. Je intuïtie is de manier waarop je onderbewuste ik boodschappen doorgeeft aan je bewuste, denkende ik. Iedereen heeft intuïtie, en wanneer je ernaar luistert, zal je versteld staan van wat je diep van binnen weet.

Maar hoe leer je nou meer naar je intuïtie te luisteren?

Tijdens het yoga weekend “Manifesteer je eigen intuïtie” bij Heart-Vision, zullen we ons vooral richten op hoe je, je bewust wordt van je intuïtie, hoe je de signalen van je intuïtie kunt leren opvangen en hoe deze te interpreteren. Zodat je meer kunt leven vanuit wat jij voelt en weet, en zult gaan merken dat je op veel gebieden soepeler door het leven gaat.

Het manifesteren van je eigen intuïtie, ondersteunen we met de diverse yogalessen, met een workshop “intuïtieve ontwikkeling”, tijdens de mindwalk door de prachtige natuur van Vught en door het geven van ontspanningsmassages om de ervaringen ook daadwerkelijk in je lichaam te laten integreren.

Dit weekend wordt gegeven door de ervaren begeleiders Mandy van der Meer en Kevin Fledderman in het prachtige spiritueel centrum Heart-Vision in Vught/Den Bosch. Wil je hier bij zijn?! Meld je dan nu aan, zodat je verzekerd bent van een plekje.
Er is plaats voor 15 personen, zodat we iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die je verdient.

Locatie: Heart-Vision in Vught/Den Bosch
Wanneer: vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en
zondag 2 februari 2020
Investering: € 297,00 p.p.
Inclusief: Alle yogalessen, workshops en persoonlijke
begeleiding, alle maaltijden, drankjes en
tussendoortjes
Optioneel 2 of 3 overnachtingen (vraag naar de mogelijkheden)
Optioneel Ontspanningsmassage van 50 minuten á € 40,00
(door Kevin of Mandy gegeven tijdens het weekend.
Tijden in overleg).

Aanmelden: info@heart-vision.nl

Voel je welkom 🙂
Mandy en Kevin