Yoga Retraite

Yoga retraite
“Manifesteer je eigen intuïtie”
Vrijdag 27 t/m zondag 29 maart 2020

Tijdens het yoga weekend “Manifesteer je eigen intuïtie” bij Heart-Vision, zullen we ons vooral richten op hoe je, je bewust wordt van je intuïtie, hoe je de signalen van je intuïtie kunt leren opvangen en hoe deze te interpreteren. Zodat je meer kunt leven vanuit wat jij voelt en weet, en zult gaan merken dat je op veel gebieden soepeler door het leven gaat.

Het manifesteren van je eigen intuïtie ondersteunen we met de diverse yogalessen, met een workshop “intuïtieve ontwikkeling”, tijdens de minkwalk door de prachtige natuur van Vught/Den Bosch en door het geven van ontspanningsmassages om de ervaringen ook daadwerkelijk in je lichaam te laten integreren.

Dit weekend wordt gegeven door de ervaren begeleiders Mandy van der Meer en Kevin Fledderman in het prachtige spiritueel centrum Heart-Vision in Vught. Wil je hier bij zijn, meld je dan nu aan, zodat je verzekerd bent van een plekje. Er is plaats voor 15 personen, zodat we iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die je verdient.

Locatie:                Heart-Vision in Vught/Den Bosch
Wanneer:             Vrijdag 27 tot zondag 29 maart 2020
Investering:         € 297,00 p.p.
Inclusief:              Alle yogalessen, workshops en persoonlijke begeleiding, alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes

Exclusief:             Overnachtingen. Wij hebben diverse arrangementen voor een verblijfplaats in de regio kunnen regelen.
Tevens zijn er een aantal slaapplaatsen bij ons in het centrum beschikbaar. Indien je daar gebruik van wilt maken,
raden wij je aan je snel aan te melden. Prijzen (in en extern) liggen tussen de € 39,00 en € 63,75 p.p.p.n.

Exclusief:             Ontspanningsmassage van 50 minuten voor € 40,00 (reserveren noodzakelijk)

 

Kort overzicht van het programma:

Vrijdag 27 maart
Tussen 15.30 en 17.00 uur ontvangst, gezamenlijke start, met geleide meditatie en het neerzetten van je intentie. Na het avondeten kun je heerlijk ontspannen tijdens een yoga nidra les.

Zaterdag 28 maart
In de ochtend een yogales, gevolgd door een uitgebreid ontbijt en vrije tijd. Aan het begin van de middag verzorgen wij een workshop intuïtieve ontwikkeling, en later op de middag nog een yogales. Na een heerlijke vegetarische maaltijd gaan we in de avond de verdieping in met een hartchakra dans (rustige intuïtieve dans).

Zondag 29 maart
Deze dag is de yogales iets later op de ochtend, zodat we ook fijn de tijd hebben om (een beetje) uit te slapen. In de middag zullen we met elkaar een mindfulness wandeling maken in de mooie omgeving van Vught/Den Bosch. Tussen 15.00 en 16.00 uur ronden we af, waarna iedereen weer huiswaarts keert.

 

Tijdens het gehele weekend is er ook ruimte ingedeeld voor vrije tijd. Tevens kun je, om het weekend compleet te maken, een ontspanningsmassage boeken van 50 minuten voor € 40,00. Indien je dit wenst, is het van belang dat je dit van te voren aangeeft, samen met een voorkeursdag en tijd. Dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tijdens het weekend zelf is het niet meer mogelijk om de massage te boeken.

Wij nodigen je graag uit om dit prachtige weekend met ons te delen!