Yoga – geeft je de energie om tot rust te komen!

Ervaar dit zelf door het volgen van een gratis proefles.  Alle lessen worden in kleine groepen gegeven, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Lees alles over Heart-Vision

Verruiming van de lessen!
Nieuw lesrooster vanaf maandag 27 januari

DagTijdWatWie
Maandag18.30 – 20.00Jivamukti YogaDésirée
20.30 – 22.00Jivamukti YogaDésirée
Dinsdag10.00 – 11.30Easy Hatha YogaMandy
(start bij voldoende aanmelding)
18.45 – 20.15Hatha YogaMandy
20.30 – 22.00Easy Hatha YogaMandy
Woensdag18.00 – 19.30Easy Hatha YogaMandy
20.00 – 21.30ZwangerschapsyogaMandy
Donderdag10.00 – 11.30Easy Hatha YogaMandy

Lesrooster

Vond je de proeflessen net zo ontspannend en leuk als de bedoeling was, dan is de investering voor de vervolglessen het volgende;

Tarieven
Yoga (Jivamukti, Yin en Easy Yoga)
Rittenkaart Abonnement
 Losse les 10 lessen 1x p.w. 2x p.w. onbeperkt
 €        15,00 €      124,00 €        42,00 €        63,00 €        84,00
Zwangerschapsyoga
Rittenkaart
 Losse les 10 lessen
 €        15,00 €      135,00

Yoga retraite
Manifesteer je eigen intuïtie
vrijdag 27 tot zondag 29 maart 2020

Tijdens het yoga weekend “Manifesteer je eigen intuïtie” bij Heart-Vision, zullen we ons vooral richten op hoe je, je bewust wordt van je intuïtie, hoe je de signalen van je intuïtie kunt leren opvangen en hoe deze te interpreteren. Zodat je meer kunt leven vanuit wat jij voelt en weet, en zult gaan merken dat je op veel gebieden soepeler door het leven gaat.

Het manifesteren van je eigen intuïtie ondersteunen we met de diverse yogalessen, met een workshop “intuïtieve ontwikkeling”, tijdens de minkwalk door de prachtige natuur van Vught/Den Bosch en door het geven van ontspanningsmassages om de ervaringen ook daadwerkelijk in je lichaam te laten integreren.

Dit weekend wordt gegeven door de ervaren begeleiders Mandy van der Meer en Kevin Fledderman in het prachtige spiritueel centrum Heart-Vision in Vught. Wil je hier bij zijn, meld je dan nu aan, zodat je verzekerd bent van een plekje. Er is plaats voor 15 personen, zodat we iedereen de persoonlijke aandacht kunnen geven die je verdient.

Locatie:                Heart-Vision in Vught/Den Bosch
Wanneer:              vrijdag 27 tot zondag 29 maart 2020
Investering:          € 297,00 p.p.
Inclusief:               Alle yogalessen, workshops en persoonlijke begeleiding, alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes
Exclusief:              Overnachtingen.
Wij hebben diverse arrangementen voor een verblijfplaats in de regio kunnen regelen. Tevens zijn er een aantal slaapplaatsen bij ons in het centrum beschikbaar.
Indien je daar gebruik van wilt maken, raden wij je aan je snel aan te melden. Prijzen liggen tussen de € 39,00 en € 63,75 p.p.p.n.
Exclusief:             Ontspanningsmassage van 50 minuten voor € 40,00. (Reserveren noodzakelijk)

Kort overzicht van het programma:

Vrijdag 27 maart
Tussen 15.30 en 17.00 uur ontvangst, gezamenlijke start, met geleide meditatie en het neerzetten van je intentie. Na het avondeten kun je heerlijk ontspannen tijdens een yoga nidra les.

Zaterdag 28 maart
In de ochtend een yogales, gevolgd door een uitgebreid ontbijt en vrije tijd. Aan het begin van de middag verzorgen wij een workshop intuïtieve ontwikkeling, en later op de middag nog een yogales. Na een heerlijke vegetarische maaltijd gaan we in de avond de verdieping in met een hartchakra dans (rustige intuïtieve dans).

Zondag 29 maart
Deze dag is de yogales iets later op de ochtend, zodat we ook fijn de tijd hebben om (een beetje) uit te slapen. In de middag zullen we met elkaar een mindfulness wandeling maken in de mooie omgeving van Vught/Den Bosch. Tussen 15.00 en 16.00 uur ronden we af, waarna iedereen weer huiswaarts keert.

Tijdens het gehele weekend is er ook ruimte ingedeeld voor vrije tijd. Tevens kun je, om het weekend compleet te maken, een ontspanningsmassage boeken van 50 minuten voor € 40,00. Indien je dit wenst, is het van belang dat je dit van te voren aangeeft, samen met een voorkeursdag en tijd. Dan proberen wij daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Tijdens het weekend zelf is het niet meer mogelijk om de massage te boeken.

Wij nodigen je graag uit om dit prachtige weekend met ons te delen!

Voor vragen of aanmeldingen kun je contact met ons opnemen via
06 – 107 18 245 of via de mail info@heart-vision.nl

Aanmelden voor gratis proefles

Wil je graag een proefles bijwonen? Meld je dan hier aan voor een proefles Yoga en we kijken voor je of er een plek vrij is op jou voorkeursdag.

ONS YOGA AANBOD

Jivamukti Yoga

is een intensieve yogavorm waarin je probeert de houdingen, bewegingen en je ademhaling op elkaar af te stemmen, om zo de verbinding tussen lichaam en geest te versterken. Daarnaast bestaat Jivamukti Yoga uit 5 pilaren die door de lessen verweven zijn:

Ahimsa           Geweldloosheid in denken, spreken en handelen
Bhakti             Intenties van liefde en devotie
Dhyana           Meditatie
Nada Yoga     Muziek (en zang) tijdens de lessen
Shastra           Filosoferen nav Focus van de Maand

Jivamukti Yoga betekent zoveel als Bevrijding van de Ziel. Zie dit als het loskomen van beperkende patronen en gedachten die je vast houden in een cirkel van reageren op wat het leven je brengt. In plaats daarvan wil je je leven creëren vanuit je Ziel, op een manier die bij je past en jouw alles geeft wat je wenst. Jivamukti Yoga stimuleert je om de lichamelijke, geestelijke, spirituele en mystieke aspecten van yoga op te nemen in je dagelijks leven. Het leidt je lichaam en ziel naar vrijheid en flexibiliteit, lichamelijke kracht, rust in je geest, een betere gezondheid en zelfbewustwording.

Lees alles over Jivamukti Yoga

Easy Yoga

Deze vorm van yoga is zoals het woord al zegt “easy”. Rustige, uitgebalanceerde, niet al te moeilijke oefeningen, zodat het voor een brede groep mensen te volgen is. Niet zweverig, maar vooral stevig met de voeten op de aarde.

Door je tijdens de les bewust te zijn van je adem, ontstaat er meer evenwicht tussen lichaam en geest.

Door o.a. stress, verkeerde ademhaling en eenzijdige bewegingen, kunnen er in het lichaam blokkades ontstaan. De energie kan dan niet meer vrij doorstromen, wat ongemakken en onrust geeft. Door het beoefenen van yoga worden die gebieden weer geactiveerd. Het lichaam wordt lenig en soepel (je hoeft dat dus niet van te voren te zijn :-)), je (innerlijke) kracht wordt versterkt, alle circulatiesystemen, zoals je bloedsomloop, lymfesysteem en de spijsvertering worden gestimuleerd. D.m.v. ontspanningsoefeningen leer je lichamelijk en geestelijk te ontspannen. Dit alles heeft tot gevolg dat je, je energieker gaat voelen, omdat het evenwicht tussen rust en activiteit hersteld wordt.

Yin Yoga

is low impact yoga waarbij je 3 tot 5 minuten in de houding blijft.

Het is in een houding komen waarbij je niet over je grens gaat maar er tegenaan, dat je de stretch voelt, vervolgens stil wordt in de beweging en alle spieren ontspant en jezelf verzacht. En dat een aantal minuten lang.

De weg van Yoga heeft verschillende vormen en daagt ons regelmatig uit om uit onze comfort zone te gaan. En voorbij die zone kan je verdomd mooie dingen tegenkomen. Jezelf bijvoorbeeld.

Het is lachen en soms huilen, onwijs lekker en af en toe megastom. Het is jezelf steeds een beetje beter snappen. Christine is heel blij met yoga in haar leven en dat deelt zij graag!

De lessen van Christine zijn down-to-earth maar hebben altijd een diepere laag en vaak een thema. Ze werkt veel met muziek en laat zich graag inspireren door seizoenen of de energie van de maan.

Je hoeft geen ervaring te hebben, niet lenig te zijn of ‘goed’. Je mag blij zijn of chagrijnig. Echt contact maken met jezelf, dat is wat zij mensen gunt en hoopt te geven in haar lessen.

Come as you are.

Zwangerschaps Yoga

Zwangerschapsyoga is een goede manier om je lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op de bevalling. Tijdens de les doen we rustige oefeningen die je lichaam versterken en soepeler maken, vanuit jouw proces waarin je, je op dat moment bevindt. Tevens leer je door zwangerschaps yoga te luisteren naar je lichaam en leer je te ervaren wat je lichaam nodig heeft om te kunnen ontspannen, krachtig te zijn en te focussen. Ontspanning, kracht en concentratie kun je heel goed ondersteunen door je bewust te worden van je adem en deze te “sturen”. De lage buikadem neemt dan ook een belangrijke plaats in tijdens de lessen.

Elke zwangerschapsyoga les duurt 75 minuten, waarna we ook de tijd nemen (vrijblijvend) voor een kopje thee en het samen zijn. Om de oefeningen te integreren in je systeem en te zorgen voor een diepe ontspanning, is er aan het einde van de les een lange ontspanning met geleide meditatie.

Partnerles
Een partnerles is natuurlijk ook erg belangrijk, want bevallen doe je immers samen! Deze les bevat een stukje theorie en een groot stuk praktijk. De adembegeleiding van je partner is van groot belang tijdens de bevalling.

Terugkommomentje
Natuurlijk is het leuk om na de bevalling elkaars kindje te bewonderen,  ervaringen te delen, tips uit te wisselen en vooral even gezellig samen te zijn onder het genot van een kopje thee. Daarom wordt er een terugkommomentje georganiseerd, zo ongeveer 3 maanden na je bevalling. Meestal wordt dat zo gepland, dat je samen bent, met het groepje waarmee je les hebt gehad, zodat jullie elkaar al een beetje kennen. Dit is geheel vrijblijvend, maar wordt meestal zeer door de kersverse moeders gewaardeerd.

Vind je het prettig om tijdens je zwangerschap jezelf en je kindje nog meer te ondersteunen, dan kun je in het centrum terecht voor;
– massage
– ondersteuning met orthomoleculaire voedingsadviezen
– osteopathie
– bioresonantie

Volgt